Polițiștii au prins un suspect în cazul incendierii mașinii directorului Piețe S.A.

Un bărbat de 58 de ani a fost ridicat de acasă de polițiști și dus la audieri, el fiind suspectat că ar fi autorul incendierii mașinii directorului Piețe S.A., Mirel Pop.

Polițiștii au prins un suspect în cazul incendierii mașinii directorului Piețe S.A.
Mașina directorului Piețe S.A. a fost incendiată

În detaliu: Polițiștii au obținut în această dimineață un mandat de percheziție și au descind în locuința bărbatului de 58 de ani, suspectat că ar fi autorul incendiului mașinii directorului Piețe S.A. Acesta a fost dus la audieri, unde procurorul de caz va decide dacă va înainta judecătorilor o propunere de arestare preventivă a individului. 

Potrivit unor surse judiciare, acesta le-a declarat anchetatorilor că ar fi incendiat mașina lui Pop pentru că a confundat-o cu alt autovehicul, care îi călcase câinele pe stradă. 

Background: În noaptea de 6 decembrie, mașina de serviciu a lui Mirel Pop a fost incendiată în fața locuinței acestuia. Autoturismul a fost complet distrus, iar pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat cu o cârpă îmbibată în combustibil. Directorul Piețe S.A. susținea atunci că incendiul ar putea avea legătură cu campania de dezinformare a piețarilor pusă la cale de viceprimarul PNL Cosmin Tabără și fostul director al societății, Liviu Cocean. 

SMTT
Brantner
Cumpără-ne o cafea